Wie zijn wij eigenlijk?

Ik kan mij voorstellen dat jullie je afvragen wie wij “precies” zijn! Laat ik, Susan, de tweede blog van het jaar daarmee eens vullen…

Jong, ondernemend en serieus, dat zijn wij: Benno en Susan. Benno, 37 jaar en Susan 30 jaar oud. Sinds 22 maart 2018 wonen wij in Les Arméniens. Het doel van onze emigratie was het opstarten van een boerenbedrijf met schapen.
Benno die een eigen bedrijf in o.a. het agrarisch natuurbeheer had, en is opgegroeid op een schapen- en koeienboerderij, wilde na vele bedenkingen graag zelf een onderneming met schapen starten, met agrarische natuur. En ik, Susan, verpleegkundige, had wel interesse in het boerenleven. In juni 2017 kregen wij de kans om wat anders te gaan doen. Samen kozen wij ervoor om een boerderij in Frankrijk te zoeken, en er een schapenhouderij te starten.
We kwamen vervolgens uit in de streek de Auvergne, die volgens ons een goede balans kent tussen de natuur en bevolking. En voor ons goed om daar een onderneming te starten. Ik, Susan, werd direct verliefd op het landschap, vooral door het vulkanisme die hier zijn sporen heeft achtergelaten. Kortom vele hobby’s en interesse bleken samen te komen op één plaats.
Naast het boerenleven ontstond bij Susan de droom om de beleving van ons woongenot met anderen te gaan delen, in de vorm van een mini camping. Benno wilde écht genot voor de gasten en besloot de bouw met privé sanitair te starten. Wij doen waar mogelijk alles zelf. Van de bouw van het sanitair waar Benno zich voornamelijk mee bezighoudt, tot het maken en beheren van de website én het schrijven van blogs waar Susan zich mee pleziert. Vóór de opening van onze mini camping stop ik binnenkort met de opgebouwde werkervaring in een gelijksoortige functie, om samen, uitsluitend met Suberge verder te gaan!

Hopelijk tot van de zomer onder de Franse,

Benno en Susan

Schuiven naar boven
DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish