Corona – Waarom onze mini camping en omgeving een aanrader zijn! Overmacht virus: 95% terugbetaald.

Wat we ons allemaal afvragen…

Wat kunnen we van deze zomer verwachten? Worden we op tijd ingeënt en zijn er gemakkelijke en betaalbare testen om de grenzen over te kunnen steken? Kortom kunnen we wel reizen? Wat een onzekerheid… die al zo lang duurt én hoe lang zal het nog duren?

Waarom onze mini camping ook nu een aanrader is

Ten eerste is er bij Suberge voldoende ruimte op het gehele terrein. Alleen al het overzichtelijk omheinde campingterrein is 4000m² groot, inclusief zwembad, glijbaan en zandbak. In principe zijn er niet meer dan 5 personen per campingplek toegestaan en het allerbelangrijkste is eigenlijk dat wij privé sanitair kunnen aanbieden. Ook onze twee afwasplaatsen zijn op geruime afstand van elkaar én de badkamers zijn uitgerust met mechanische ventilatie of een raam.

”Voordeel” van het virus

Gedurende een verblijf zullen wij de privé badkamer niet betreden en zal de eindschoonmaak die bij de prijs is inbegrepen door ons worden verzorgd.

Moestuin

Als we terugkijken op onze oogsten afgelopen jaren, dan mag het vast dit jaar ook weer een feestje worden. Dit jaar kunnen onze gasten zelf de groenten en het fruit oogsten. Om jullie een handje te helpen staat er bij de entree van de moestuin aangeven wat ”vandaag” te oogsten is en dus te verwerken is in een gerecht. Het kan voorkomen dat er groente of fruit al geoogst is in een andere periode. Dit bijvoorbeeld met onze aardbeien, wat wij oplossen door smoothies in te vriezen met de eerder geoogste aardbeien (zo lang de voorraad strekt natuurlijk).

Waarom de Auvergne juist een aanrader is

Suberge ligt landelijk, rustig, de lucht is er zuiver er is voldoende te ondernemen voor jong en oud én kent gelukkig geen massatoerisme. Kortom: prima te vertoeven in tijden met het coronavirus. In de zomermaanden juni, juli en augustus is de lucht er droog en acht zonuren per dag is zeker geen uitzondering. Ook na een vakantie bij ons kun je terugkomen met een lekker kleurtje. Op de vulkanen, in de natuur, langs de riviertjes en meren is er uiteraard ook verkoeling op te zoeken.

Wandelen
Zelf op pad, één van onze wandelroutes of met een ezel?

Naast toeristische informatie bieden wij dit jaar ook 10 wandelroutes aan. De dichtstbijzijnde wandelroute bevindt zich op loopafstand van onze mini camping. De wandelroutes zijn in het Frans, maar met een toegevoegd hulpsteuntje van ons, ook voor de Nederlander of Vlaming te begrijpen. Ook is er op een kwartier afstand van ons de mogelijkheid om een ezel mee te nemen tijdens een wandeling.

Er is nog veel meer te beleven naast wandelen! Ontdek de Velorail bijvoorbeeld!

Nu boeken, maar de vakantie kan uiteindelijk niet doorgaan?

Jaar 2021

95% van het totaalbedrag wordt teruggestort mocht de vakantie niet door kunnen gaan bij ons, na maatregelen van de overheid. U kunt het erop volgende jaar opnieuw een vakantie bij ons boeken met 5% korting! Uiteraard is kosteloos omboeken ook mogelijk voor een vakantie in een andere week deze zomer.

Tip! Om een plekje te bemachtigen in augustus is alvast boeken verstandig.

Tot van de zomer bij ons in de Auvergne!?

Schuiven naar boven
DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish