2021, een nieuw jaar! Wat heeft Suberge te bieden?

Allereerst…
De eerste gasten hebben reeds geboekt. Laten we hopen dat Covid-19 geen roet meer in het eten gooit.
Met ons privé sanitair, wat we voor Covid-19 al hadden bedacht, zijn we nu ook beter bestand tegen de toekomst. Niet alleen voor luxe, maar ook ”onmisbaar” voor de hygiëne… wie had dat gedacht!?
Al het materiaal is in huis om het sanitair tot een prachtige ruimte te maken. We zijn ook al een heel eind op weg. Lockdowns, en dus winkels gesloten, dat overkomt ons niet weer!

Wij zijn dol op de prachtige vulkaanreeks in de omgeving en daarom zal dit terug te vinden zijn in de sanitaire ruimte. De versteende lava van de plaatselijke vulkanen is er zelfs aan te raken.

Wat heeft Suberge te bieden?
Suberge is een echte boeren mini camping. Naast het privé sanitair, plaatsen van ±100m² met vrij zicht én met stroom/water bij de plaats, kunnen wij u/jullie verder blij maken met o.a.:
– een professioneel opzetzwembad, een glijbaan, zandbak (ouders met kinderen: op overzichtelijk campingveld van ±4000m² met toegangshek)
– broodservice
– schepijs verkrijgbaar
– fruit en groente uit de moestuin
– eieren
– dieren: schapen, knaagdieren en kippen
– ruime serre met zitje
– terras met picknickbanken onder pergola
– mini bibliotheek
– ruimte met uitgebreide toeristische informatie
– yoga mat, badmintonrackets etc.
>zie verdere info<
*supermarkt etc. op 15 minuten afstand

Weetje!?
Suberge ligt in het groene hart van Frankrijk met vrijwel de meest schone lucht en het meest schone natuurwater van Frankrijk, én waar men geen massatoerisme kent. Een prima uitvalbasis dus voor 2021 en de toekomst!

Kom jij ons opzoeken in 2021?
Of heb je vragen? Stel ze gerust.

Tip!
Nog nooit gekampeerd en bij ons eens proeven hoe dat is? Of alleen willen kamperen als de accommodatie al klaar staat bij aankomst?
Kies voor onze >ingerichte kampeertent< van 10m² met een echt bed!

Schuiven naar boven
DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish